More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!

Chris & Richard

Chris Jolsma ! 

De hoofdpersoon in de karaoke show die uw gasten zal overhalen om het zeer gevarieerde aanbod aan karaoke titels mee te gaan zingen.
Chris zal zelf beginnen met het zingen van alom bekende nummers zoals, Aan de amsterdamse grachten, Daar bij de waterkant, De woonboot, Een vrijgezel, Malle Babe, Vrienden voor het leven en nog vele andere gezellige nummers.
uw gasten zullen door Chris benaderd worden om tijdens deze nummers hun stem ook te laten horen, waarna uw gasten snel zelf keuzes zullen maken uit het 3000 titels tellende aanbod en door Chris als echte sterren het podium opgroepen zullen worden, tussendoor zal er gezellige muziek gedraait worden en kan er uiteraard een dansje gewaagd kan worden.

Waar gefeest word moet natuurlijk ook worden gedacht aan de veiligheid, zodoende heeft Chris Jolsma onderstaande certificaten met succes behaald.

Chris Jolsma is in het bezit van : VCA Vol (Veiligheid voor operationeel leidinggevenden).
BHV (Bedrijfshulpverlening met brandbestrijding en ontruiming, EHBO met AED gebruik).
Certificaat reanimeren van de Nederlandse reanimatieraad.
EHAK (Eerste hulp aan kinderen van het Oranje kruis).
Certificaten kunnen op verzoek vooraf getoond worden.

Richard Jolsma ! 

Misschien wel de belangrijkste persoon van de show.
Richard zal er zorg voor dragen dat de aangevraagde karaoke titel ingestart zal worden en zal het geluid zo goed mogelijk op elkaar afmixen, Hij zal er tevens ook voor zorgen dat op alle schermen dezelfde beelden verschijnen, en zal tussen de karaoke nummers wat achtergrond muziek draaien en de volgende karaokeband opzoeken, zodat Chris de tijd krijgt om zijn volgende gast naar voren te roepen en aan te kondigen. Richard is de man van de knoppen en de techniek hij heeft ruime ervaring met de apparatuur en het zal dus niet voorkomen dat er onnodige stiltes zullen vallen tijdens de show. Tevens is Richard indien nodig ook de man die de lichteffecten bediend.

 De Meezing-Karaoke show bestaat uit een drie uur durende daverende karaoke show, met professioneel geluid, presentatie, twee beeldschermen en eventueel beeld op een groot scherm mbv een beamer. Gezelschappen tot vijfhonderd personen. Presentatie is in handen van Chris en Richard Jolsma

Klik hier voor boekingen en informatie

Wie zijn wij??

Karoke show Chris Jolsma Zanger, Entertainer, DJ, Drive In show